top of page

2018 Mezuniyet Sezonu Açıldı


2018 Mezuniyet Sezonunu yine büyük bir heyecanla açtık. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bu sene yine çeşitli bölümlerden binlerce mezun veriyor. Matematik, tarih, tıp, edebiyat, öğretmenlik, mühendislik, iktisat, işletme, arkeoloji, fotoğrafçılık, felsefe gibi birçok alandan öğrenciler yetiştirilerek hayata atılıyorlar.

Hayatın en önemli anlarından olan bu anları en iyi şekilde çekmek de biz fotoğrafçılara düşüyor. Çünkü mezuniyet kişinin başarı merdivenlerindeki en önemli adımlarının başında geliyor. İyi bir eğitimin ardından hayatın birçok alanında kendilerine iyi bir kariyer çizmek isteyen öğrencilerin gelecekte mezuniyet fotoğraflarına baktıklarında mutlu olmalarını hepimiz isteriz. Ben de kendi adıma bu özel anların da en iyi şekilde resmedilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaptığım her çalışmada olduğu gibi mezuniyet çekimlerinde de en iyi resmi çekerek onların ileride fotoğraflarına baktığı zaman beni iyi anmaları çok hoşuma gider doğrusu.

Ahi Evran öğrencileri mezuniyetlerini, kep atma töreni, mezuniyet balosu, mezuniyet kınası gibi birçok güzel etkinlikle kutluyor. Bu da renkli görüntülere sahne oluyor. Bu renk cümbüşüne her sene daha fazla lise, orta okul, ilk okul ve hatta ana okulu mezunu katılıyor. Böylelikle aslında yeni bir akım başlıyor da diyebiliriz.

Lafı çok uzatmadan sizlere bazı mezuniyet çekimi çalışmalarımızı sunuyorum. Unutmadan söylemeliyim ki 2018 mezuniyet fotoğraflarına yenilerini eklemek için sabırsızlanıyorum. Elinizi çabuk tutun ve bu güzel galerideki yerinizi mutlaka alın ;)

Tekrar etmekte fayda var, sitemize fotoğraflarınızla renk katmak isterseniz bunu bana mutlaka bildirin ;)
36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page