top of page

Dijital Albümlere Merhaba Diyelim

Güncelleme tarihi: 12 Mar 2018


Merhaba, bugün sitemizdeki dijital albümlerden bahsetmek istedim. Site menüsüne baktığınızda "Müşteriler" adında yeni bir sayfa göreceksiniz. Bu sayfa müşterilerimizin çekimlerinden oluşturduğumuz albümleri içeriyor. Sitemize biliyorsunuz ki yeni çekimler yaptıkça ve tabi zaman buldukça yeni fotoğraflar ekliyoruz. Fakat herkesin çekiminden bir veya iki adet eklemek durumunda kalıyoruz. Geriye kalan fotoğrafları atamıyorduk. Ta ki bu yeni sayfamızı açana kadar. Buna ek olarak müşterilerimiz fotoğraflarını paylaşmak için tek tek sevdiklerine göndermekte zorlanabiliyorlar. Bu gibi ihtiyaçları göz önünde bulundurarak müşterilerimize özel bir sayfa oluşturduk.

Bu sayfa ile hem çekimlerimizin daha fazla detayını görme imkanı bulacaksınız hem de çekimlerimizi, dosyaların yükünden kurtularak sevdikleriniz ile anında paylaşabileceksiniz. Tek yapmanız gereken paylaş butonunu kullanıp dilediğiniz platformda paylaşmak.

Üstelik bağlantıları akılda kalıcı olsun diye isimlerinize özel ayarladık. Örneğin son çekimlerimizden birisi Fazile - Emre çiftine ait albüm için fazile-emre.tolgahankalender.com sayfasını tıklamanız yeterli. Veya Defne Bebek, doğum günü albümü için defne1yasinda.tolgahankalender.com linkini sevdikleriyle paylaştığında anında ulaşabilir. Ziyaretçiler fotoğraflara beğeni yapabilir ve onlar da istedikleri ortamda paylaşabilirler. Üstelik bu hizmet için fazladan ücret almıyoruz. Bu sayfayı özellikle istemenizde fayda var.

Vakit buldukça diğer albümleri de yükleyeceğime emin olabilirsiniz. Çalışmalarımızın daha fazlasını görmek için takipte kalın.

Umarım bu çalışmamızı da beğenirsiniz. Çünkü amacımız elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermek.

Vakit ayırıp da okuduğunuz için teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.


41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page