top of page

Fujifilm ile Kırşehir Çekimde

Güncelleme tarihi: 21 May 2018


Tolgahan Kalender Fujifilm Fotoğrafçısı
Fujifilm ile Kırşehir etkinliğimizden bir kare

Merhaba, Duyurusunu daha önce yaptığımız etkinliği gayet güzel karelerle tamamladık. Sonuna doğru yağmura yakalanıyorduk ama neyse ki ıslanmadan tam zamanında son pozlarımız alarak bitirdik.

Amacımız öncelikle Kırşehir'deki fotoğraf severlerle tanışıp kaynaşmak ve bolca fotoğraf çekmekti. Böylece ileride yapacağımız daha güzel etkinliklerin de yolunu açmış olmak ve fotoğraf heyecanımızı taze tutmaktı. En azından bunu başardığımıza inanıyorum.

Etkinliğimize öncelikle mimari detaylarla başlamak amacıyla Ahi Evran Külliyesi'nde başladık. Orada modellerimiz Furkan, Mihriban ve Serap ile portre denemeleri yaptık. Modellerimizi daha çok arka planında külliyemizin çizgilerini gösterecek şekilde konumlandırarak portrelere mimari bir etki katmayı hedefledik. Bu alanda hem Ahi Evran Camii'ni hem de etraftaki yapıları almaya çalıştık.

Daha sonra Kent Park'a geçerek buradaki yeşil alanları ve havuzu arkamıza alarak portreler denedik. Bunun yaparken de yine mekandaki detaylardan yararlanmaya özen gösterdik.


Etkinliğin son pozu da zıplama pozu olsun istedik ve bu konuda Fujifilm çalışanı Hamit'ten güzel bir zıplama örneği gördük. Kendisi bir zıplama sanatçısı olmalıymış :)

Bu aşamada yağmur yağmaya başlamıştı ki biz de oruç ayında olduğumuz için daha fazla yorulmamak adına bu ilk Workshop etkinliğini sağ salim tamamlamış olduk.

Öncelikle makinelerini ve objektiflerini esirgemeden buralara kadar getiren Fujifilm ve değerli ekibinden Hazar Çelik ve Hamit Aydın'a ve bize modellik yaparak yardımcı olan Furkan Canbolat, Mihriban Şahin ve Serap Koç'a ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. İnşallah bu ilk etkinliğimiz son olmayacak ve bu tanışma anlamındaki etkinliğimiz yenilerine vesile olacaktır.

Şimdi lafı fazla uzatmadan bugünkü çekimlerimizden bir kaç kare paylaşıyorum. Elbette daha fazlasını kendi kişisel hesaplarında görebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz :)


Ümit Şeref

Ekrem Kılıçoğlu

Feyyaz Candemir

Ayşe Köker

Selahattin Yaşar

Özlem Sivritaş

Recep Kazak

Müberra Kudu

Fahriye Nur Çam

Serdar Biçer

Cengizhan Bulut

Musa Aktaş

Fahri Öncü

Adalet Çiftçi

Orhan Yavuz

Yusuf Avşar

Ahi Evran Külliyesi
Bu da benden olsun naçizane ;) Tolgahan Kalender

Değerli vaktinizi bize ayırdığınız için teşekkürler. Eğer siz de bu tip etkinliklerde bize katılmak isterseniz sitemize üye olabilirsiniz veya Instagram ve Facebook hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz. Görüşmek üzere saygılarımla :)


225 görüntüleme2 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page