top of page

Fujifilm ile Kırşehir'de ilk Etkinliğimiz


Fujifilm Tolgahan Kalender
Zamanın birinde yine Fujifilm ile Workshop etkinliğinden bir kare

Merhaba, fotoğraf konusunda ne kadar heyecanlı ve işini severek yapan birisi olduğumu bilirsiniz. Elimden geldiğince fotoğraf severlerle birlikte etkinlikler yapmayı çok seviyorum. Fotoğraf sevgimi ve heyecanımı bu sefer Fujifilm ile birlikte paylaşıyorum.

20 Mayıs 2018 Pazar günü, adına Workshop dediğimiz tamamen ücretsiz bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Şimdiden oldukça güzel vakit geçireceğimize eminim. Amacımız hem fotoğraf konusunda istekli arkadaşlara yön göstermek hem de fotoğraf sever daha fazla arkadaş edinmek. Bu konuda bana yardımcı olacak Fujifilm eğitim sorumlusu Ferhat Sönmez ve Hazar Çelik ve arkadaşlarına şimdiden teşekkür ederim.

Etkinliğimiz Ramazan Ayı'na denk geldiği için fazla yorucu olmaması için özen göstereceğiz. Çalışmalarımıza ilk olarak Ahi Evran Külliyesi'nde başlayacağız. Biri erkek biri bayan olmak üzere iki adet modelimiz de olacak. Amacımız mimari ve portre çekimlerini nasıl yapacağımız konusunda konuşmak ve birlikte yeni kareler yakalamak olacak.

Fujifilm X Serisi Makineler
Fujifilm X Serisi

Makineleri ve objektifleri Fuji sağlayacak. Böylece en yeni X serisi makineleri de dilediğinizce test etme imkanı olacak. Katılımcılarımız etkinlik boyunca çektikleri fotoğrafları istedikleri gibi paylaşabilecek.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şimdiden heyecanlıyım ve günün gelmesini iple çekiyorum. Tabi ki bu son etkinliğimiz olmayacak. İlerleyen zamanlarda daha büyük etkinliklerimiz olacak.

89 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page