top of page

Kırşehir Bebek Fotoğrafçısı Neslihan Kalender


Merhaba, bu yazımızda Kırşehir'de bebek fotoğrafçılığı yapan, biricik eşim Neslihan'nı konuşacağız. Neler yapıyor, nasıl çekimler düzenliyor, nerelerde çekimler yapıyor biraz bunlardan bahsedeceğiz.

Kırşehir şirin güzel bir kentimiz. Ülkemizin tam ortasında, İç Anadolu'nun bağrında, sessiz, sakin ve huzurlu bir şehir. Doğup büyüdüğüm bu yerde yaklaşık 5 senedir düğün dış çekimlerinin yanı sıra, reklam, tanıtım ve tabi bebek fotoğrafçılığı da yapmaktayım. Artık durum biraz değişti diyebilirim. Neslihan zaten fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü mezunu olarak benimle evlendikten sonra bu yeteneğini de sergilemeye başladı. Daha çok bebek fotoğrafçılığında kendini geliştirdi ve çok güzel işler çıkardı. Bunu da Instagram hesabında paylaşarak kendine güzel bir kitle edindi. Bu, Kırşehir'de elbette duyulmaya başladı. Şimdilerde bana çok bebek çekimi gelmemeye başladı. Gelse de düğün ve diğer çekimler ve bunların bitirimi ve teslimatı bana zaman bırakmıyor. Yani kısacası bebek, çocuk ve aile çekimleri bizde artık Neslihan'a emanet. Özellikle 1 yaş çekimi, 2 yaş çekimi ve doğum günlerinde çektiği fotoğraflar gerçekten harika. Kısa sürede kendini çok iyi geliştirerek herkese ne kadar iyi bir fotoğrafçı olduğunu kanıtladı.


Daha çok Hılla Gölü'nü kullanıyor Neslihan. Duruma göre güzel bulduğu bir kaç mekanda daha çekimler yapıyor. Bunların dışında doğum günlerine, babyshower partilerine, cinsiyet partilerine katılarak anlık fotoğraflar ve hatıra fotoğrafları da alıyor. Sadece bebeği çekmekle kalmıyor yani. Aile bireylerini de fotoğraflıyor.

Bu noktada stüdyoda bebek çekimi yapmadığını belirtelim. Çünkü pandemi süreci bizi stüdyo konusunda biraz frenledi. Bebeklerin daha hassas olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak büyütmeyi düşündüğümüz stüdyoyu da kapatma kararı aldık. Bu yüzden Neslihan yeni doğan çekimleri yapmıyor. Sosyal mesafeyi mümkün mertebe koruyarak bebeğinizi ve/veya çocuğunuzu kartpostal tadında karelerle fotoğraflamaya devam ediyor. Dezenfekte edilen aksesuarlarını da isteğe bağlı olarak kullanıyor.

Bebek, çocuk, hamile ve aile fotoğraflarının dışında isteğe göre harika mezuniyet fotoğrafları ve bazen de nişan, nikah, kına fotoğrafları da çekiyor.

Kırşehir Bebek Fotoğrafçısı Neslihan Kalender çektiği güzel fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Ben yine de daha güzel bir sunum olması açısından ona bir web sitesi kurdum.

 
 

Burada hem daha düzenli, hem daha özgür bir biçimde fotoğraflarını sergilemeye başladı bile.

İsterseniz lafı çok fazla uzatmadan yaptığı çalışmalara biraz göz atalım. Biz bir kaç fotoğrafını sitesinden ödünç alarak buraya da koyduk. Ama bence siz yine de onun sitesinden bakın çalışmalarına.

Zaman ayırıp da okuduğunuz için teşekkürler. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle :)

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page